Professor d'escacs
Iván Navarro Oliva

Iván Navarro Oliva

Professor d'escacs

ivan.navarro@escolajuguemaescacs.com

        Iván Navarro ha adquirit un ampli curriculum a nivell educatiu. Els seus primers passos van ser com a educador social a la Fundació Ateneu San Roc, com a referent d'activitats esportives amb menors d'ètnia gitana (edats d'entre 3 i 14 anys). També ha realitzat tasques com a tallerista i de reforçament escolar.

        Més endavant va treballar com a Integrador Social en centres de primera acollida amb adolescents de 13 a 17 anys. Va realitzar tasques de reforçament escolar i de seguiment dels menors a través del desenvolupament de projectes individuals educatius. Cal destacar, també, la seva feina a CRAE (Centre Residencial d'Acció Educativa) "Les Palmeres", com a educador social, referent i tutor d'un menor de 12 anys amb diagnòstic d'Asperger. En aquest últim centre va prendre consciència de la importància dels escacs en el desenvolupament dels menors i de les avantatges que n'aporten, i així és com es va decidir a aprofundir en aquest camp.

        Federat i amb possessió d'ELO català, d'ELO FIDE i d'ELO espanyol, amb títol de monitor d'escacs realitzat a l'Escola d'Escacs de Miguel Illescas. Adscrit al CE Agustí en el que realitza competicions tant a nivell individual com per equips.